Rök elcigg istället för vanliga cigaretter med tobak

Kan man faktiskt byta ut elcigg mot orginella cigaretter. Många experter anser att electrocigarette inte hjälper vid rökavvänjning utan snarare fungerar som ett substitut. Men faktum är att e-cigaretter inte är farliga i jämförelse med traditionella cigaretter.

Om du har bestämt dig för att sluta röka kan ett startpaket vara en bra investering, det finns dessutom olika smaker på cigaretten att välja på. Med denna innovation kan du rentav få ett bättre liv.

elektronisk

När måste man ladda på sin elcigg?

För att svara på den frågan måste vi titta på batteriet som din elcigg har. Oftast får man ut hela 1 000 bloss på ett batteri, men det gäller att sköta om produkten och vårda batteriet på rätt sätt.

Kvalitet och utseende styr oftast priset på en el-cigarett. När man handlar e-cigaretter online möts man av otaliga erbjudanden, men tänk på batteriets kvalitet. Många gånger så kan det löna sig att betala lite mer för högre kvalitet som räcker längre.

Det finns så klart också ett sortiment av elcigg för kortare bruk. Det kan vara en bra idé att testa för att bilda sig en uppfattning om hur el-ciggen fungerar.

Man behöver inte vara en vanlig rökare för att röka electrocigarette

Något som är häftigt är att elcigaretterna faktiskt gör det möjligt att vara rökare utan att vara rökare. Med en electrocigarette som är utan nikotin så kommer man inte att bli beroende. Det är med andra ord fritt fram att feströka utan problem.

En el-cigarett stör ingen annan. En e-cigarett kan sända ut sköna dofter och smaker tack vare de speciella e-juicerna. Vattenpipor kan fyllas med vanilj eller jordgubbsdoft, e-ciggen påminner på det sätter på dessa. Samtidigt som man helt slipper de farliga ämnena.

Köp cigaretter och ejuice på nätet i bra ecigg butiker

Vi rekommenderar att du köper dessa produkter i Sverige. Allt fler butiker får ett bredare sortiment så att du kan upptäcka nya smaker. Det här är något som tar rökning som koncept till helt nya nivåer. Ta dig lite tid till att upptäcka de smaker som finns och lite olika typer av ecigaretter som du lätt kan komma igång med.

Tillse att du förstår hur produkten fungerar. Om du sköter produkten på rätt sätt kan du få ut mer av den.