Kan man få ett bättre immunförsvar mot coronavirus?

En pandemi har vänt upp och ner på världen och nu är det många som vill lära sig mer om virusskydd. England och Sverige har försökt att hantera coronaspridningen på ett likartat sätt. Svenskarna kan därför vara utelämnade till desinfektion och hoppas på att de har ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Vi kan stoppa spridningen av coronavirus

Många läkare tror att alla i samhället kommer att få corona i olika utsträckning. Det är inte bara de som har influensa symtom som kan vara sjuka. Viruset kan även smitta barn, trots att man inte trodde det i inledningen av virusspridningen.

Du måste vara smart om du vill slippa coronavirus. Torka av ytor, så kallad ytdesinfektion. Tvål och vatten brukar räcka som handdesinfektion.

Handsprit är bra till mycket men den kan inte döda alla virus. Några av våra vanligaste sjukdomar överlever handspriten. Spritningen dödar däremot hudens naturliga skydd mot virus så efter spritningen har dessa virus fritt fram.

Då är du ett lätt byte för olika infektionssjukdomar och du riskerar även att få det nya coronaviruset. Det finns andra desinfektionslösningar som fungerar bättre.

Bakteriedödande tvål tar bort de flesta virus. Det är viktigt att du är lika renlig hemma. Visa dina barn hur man tvättar händerna på ett effektivt sätt för att döda virus. Glöm inte att köpa rätt sorts antiseptisk tvål. Handsprit är inte med på topplistan över coronavirus dödande medel!

Det går att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus men du måste göra på rätt sätt.

Det går faktiskt att göra en hel del med immunförsvaret. Även om du just nu har ett svagare immunförsvar behöver du inte känna dig rädd eller uppgiven. Faktum är att stress och ledsamhet kan verka negativt på immunförsvaret.

Om du tänker positivt och vidtar andra försiktighetsåtgärder så har du kommit långt i jakten på ett bättre immunförsvar. Tänk också på vad du äter. Följer du dessa steg ökar du dina chanser att vara frisk.

Vitamin C är viktigt. Man vet ju att man skulle ta den men man glömmer ofta bort att göra det. Om man har möjlighet så kan man köpa ester-C tabletter. Bättre immunförsvar hjälper mot fler sjukdomar än bara coronavirus.

Läkare Annika Dahlkvist brukar ofta tipsa om kolloidalt silver 15 ml. Kolloidalt silver 15 ml kan spyas på olika föremål. Bästa märket är IONplus.

Ytdesinfektion håller dina öppna ytor rena och fria från virus

Det är även ett bra medel mot bakterier. Sprayen kan du använda hemma. Sprayen passar överallt.

Många menar att coronavirus är väldigt motstångskraftigt. Vissa väljer att ställa ut sina plastföremål på balkongen under tre dagar för att vara på den säkra sidan. Men med en bakteriedödande spray behöver du inte vänta så länge.

Det viktigaste är att du är noga med hygienen. Smittstopp produkterna info I kombination med en bra livsstil där du får ett bättre immunförsvar kan det bli mycket svårt för coronaviruset att någonsin nå dig. Du behöver absolut inte känna dig maktlös och du måste inte flytta till månen till dess att pandemin är över!

Det är svårt att hitta läkemedel och handdesinfektion i dessa tider. Det kan vara mycket svårt att få tag på ytdesinfektion eller andra rengöringsmedel. E-handlare är prisade i dessa tider.Du kan handla mycket av dina förnödenheter hos prisad.se och köpapris.se.se.