Det har aldrig varit enklare att ta bort ta bort dålig lukt

Tyvärr är det många som lider av fotsvett idag. För vissa fortsätter problemet även på sommaren.

Men det är inget att skämmas för. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Sprayen fixar biffen.

yocoair

allt-fraktfritt.se harse finns 2 luktborttagande sprayer. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Den tar bort svett i 12 timmar.

Gamla skor kan vara svåra att fixa

Det är ingen ide att försöka rädda slitna skor. Det kan visserligen vara en ide att behandla dem. Frågan är bara om du verkligen vill kliva omkring med skor som förvisso inte luktar fotsvett men som ändå ser sorgliga ut.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Allt har ett bästföredatum. Skor har också en bortre gräns. Sprayen mot lukt används nog ändå bäst om den sprayas på skor som du fortfarande använder.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Viss spray är mot röklukt annan mot svettlukt. Alla är inte hälsosamma. Men vår produkt Luktstopparen är garanterat säker. Du kommer inte att skada skorna eller dig själv.

För bästa effekt påförs sprayen direkt i skon. Lägg på ett tunt lager. Sen är det klart. Låt stå och verka en liten stund. Sedan är lukten som bortblåst.

Varför går inte lukten bort?

Om du försökt att ta bort dålig lukt men inte lyckats kan det bero på någonting annat. Ibland kan det vara strumporna som ställer till det. Bomullsstrumpor har oftast ingen lukt.

Tänk på att ofta byta strumpor. Det är inte att rekommendera att använda samma par mer än ett dygn. äcklig doft dödare Vissa byter till och med oftare. Motverka lukten genom att byta strumpor.

Fötterna får inte heller glömmas bort. Glöm inte att tvätta fötterna. Vid stora besvär kan man spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta torka.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.