Man vet väl att grape tonic nyttjas för att spä ut drinkar?

Du glömde ingredienserna och gästerna börjar dyka upp. Nu kanske du tänker att det får bli ren vodka, men så måste det inte bli. Om du har en Sodastream läskmaskin och läskkoncentrat så kan du göra bästa drinkarna någonsin.

Om du har en Sodastream kan du göra god grape tonic

Men din Sodastream är verkningslös om du inte har alla ingredienser på plats. Det måste lösas tidigt. Vänta inte tills sista dagen.

smaksättning

Genom att använda essenserna på rätt sätt kan du göra goda drinkar med eller utan alkohol. Du får en god smak. Allt du behöver är rätt maskin sedan är du igång.

Använd dina koncentrat. Fråga gästerna vad de vill ha att dricka när de dyker upp. Vissa kanske föredrar grape tonic. Lev upp till förväntningarna utan att ha kylen full.

Indian Tonic är god att blanda i gin. Den har en stark smak men om man blandar förnuftigt så smakar det bra.

Med barn på festen så behövs det andra alternativ

grape tonic fungerar även att dricka utan alkohol. Det blir ett bra komplement till drinkarna med alkohol.

Du kan göra din egen julmust om du har en läskmaskin. Ju fler smaker du kan erbjuda ju bättre blir drinkarna. Det är betryggande att veta att läsk som är gjord i en Sodastream är mer hälsosam.

Essenser finns att köpa via allt-fraktfritt.se. Vissa aktörer blandar ut sina essenser med sötningsmedel, det gör inte Aromhuset.

Om du har ett lager kolsyra hemma är du alltid förberedd. Kolsyran tar alltid slut när den mest behövs. Sodastream är störst på kolsyra vilket har det goda med sig att AGA och Vikingsoda ofta kör kampanjer och säljer väldigt billigt. ÖB brukar säljer produkterna.

Läskmaskinerna kan seriekopplas via särskilda inkopplingar. Då sänker man kostnaderna och kolsyreflaskan räcker längre.

Våga experimentera

Mineralvatten kan smaka väldigt gott med någon fiffig essens. Matcha som du vill. Efter en tid blir du mer smaksäker. Det finns förstås också tips online från andra som använder läskmaskinen för att göra groggvirke.

Vissa smaker passar bättre ihop med viss sprit. Du kan även förändra smaken på vin med din läskmaskin. En del tycker att det är trevligt med lite mousserande effekt så det är inte helt dumt att blanda vinet med lite bubbelvatten.

Bål och läskmaskiner går bra ihop. Du kan skapa nya smaker. Färgen fixar du till direkt. kinin läsk Med maskinen till hjälp fyller du snabbt på där det är tomt. Du kör bara maskinen igen.

Med din läskmaskin så blir du inte beroende av sortimentet i din lokala butik. Du har essenserna redo och tar fram dem vid fest. Det kan bli en spontan groggfest. Det kommer att bli en dundersuccé.