Med den revolutionerande luktborttagareN får du luktfria skor

När du går på lägenhets- och husfester måste du oftast ta av dig skorna. Vissa tycker att det är en sed som är onödigt då fotsvett kan vara ett problem hos många. De flesta är medvetna om lukten som kommer från skorna men få är insatta i hur man kan få bort fotsvett från skor med en luktborttagare.

En luktborttagare är perfekt för den som vill slippa illaluktande skor

Men du kan inte börja behandla direkt, först måste du kontrollera om du har illaluktande skor. Det är inte alltid så lätt att göra. En del lukter är mindre uppenbara för den som går med skorna. Du kan fråga personer runt dig.

En luktborttagare som Svettluktsdödaren tar effektivt kol på all svettlukt. Det är en säker spray som fungerar effektivt.

Allt-fraktfritt.se saluförHar många olika typer av Svettluktsdödare. Vissa sprayer fungerar bäst under vissa situationer, vissa är bäst att använda exempelvis vid sport. Luktstopparen är även beprövad att fungera som deodorant och håller obehaglig svettlukt bort i upp till 12 timmar.

Räcker det inte att behandla fötterna?

luktborttagning

Det är alls inte dumt att tänka på källan till illaluktande skor. Lukten kan ju ha andra förklaringar. Syntetstrumpor är särskild kända för att leda till fotsvett.

De traditionella huskurerna som fotbad och spray fungerar naturligtvis också. Men problemet kan återkomma flera gånger. Om du istället använder våra produkter så får du en mer permanent lösning på dina problem.

Om du både behandlar fötter och dina skor så kan du räkna med en kraftfullare effekt. ta dän fotsvett från skor Det löser problemet. Folk kommer inte längre att undvika dig när du går i strumplästen.

Sprayen kan användas på många sätt

Vi rekommenderar att du väljer en luktborttagare som också lämpar sig till dina andra kläder. Börja med skorna, gå sedan vidare till andra områden som behöver fräschas upp. Du vill inte vänta för länge.

Varför stanna där? Låt badrummet få en genomgång och fräscha upp luften där det behövs just nu med den universella sprayen. Du använder sprayen lättast genom att spraya i luften eller direkt på det som luktar.

Trampa ingen på tårna

Använd luktborttagareN primärt på dina egna kläder. Det är inte alltid så att den lukt som du ogillar uppfattas som problematisk av andra. Därför ska du endast behandla med sprayen på dina egna tillhörigheter. Det är inte bra!