Så snabbt går det att få bort svettlukt från kläder

Alla kläder tål inte maskintvätt. Vissa kläder luktar svett ändå. När du inser att det inte går att få bort svettlukt från kläder genom att vädra eller tvätta så krävs det andra metoder.

Luktborttagare är effektiv mot dålig lukt. Du behöver inte längre förstöra kläderna i tvättmaskinen. Skor kan du behandla på samma sätt.

Svettluktsdödaren används för sportkläder. Luktstopparen håller dålig lukt borta i upp till 12 timmar. allt-fraktfritt.se säljer båda varianterna.

skämd

Nu kan du få bort svettlukt från kläder lättare

Det finns flera olika metoder att få bort lukt. Sprayen Yocoair är ett populärt exempel. Sprayen är så smidig att använda att du kommer åt överallt.

Ta med sprayen på resan. Sprayen kan göra underverk när du är på resande fot.

Är det verkligen så att det luktar svett?

Du kanske tycker att det är en löjlig fråga, men den är berättigad. Men alla lukter är inte svett. Om kläderna börjat lukta eller bli missfärgade kan det vara svårt att bli av med.

Vissa sprayer är inte bra för dina kläder. Det ska du komma ihåg. Man vill ju inte förstöra sina kläder. Försök alltid att ta reda på vilken lukt det rör sig om.

Om du tvättar fel måste du ändra på det

Det finns även kläder som kan lukta illa trots att de går att tvätta i maskin. Det rör sig till exempel om vissa syntetiska sportkläder. De luktar hur man än gör. Kanske tvättar du fel.

Ta reda på om det behövs sköljmedel. ta dän äcklig doft i skor
Ju bättre du tvättar desto bättre blir resultatet. Så få bort svettlukt från kläder.

Men vissa kläder är det bättre att spraya. Du kan använda den direkt. Som en säkerhetsåtgärd kan du ta med sprayen i bilen.