Lär dej om hur du lyckas med rökavvänjningEN

När du du beslutat sig för att lägga av måste du starta er rökavvänjning. Det finns otaliga sluta röka förslag. Här listar vi några saker du kan fundera på för att få det att kännas lättare.

ego

Det är viktigt att ni är ärlig mot dej själv. Vill du verkligen detta? Då ni ej är totalt säker är det noll idé att man fortsätter.

rökavvänjning med hjälp av ecigaretter som är utan nikotin

Anförtro er till el-ciggen. Det här är cigaretter som ger en ånga som smakar läckert och som påminner en aning om vanlig tobaksrökning. Det är svårt att få tag i de med nikotin i Sverige, komplettera därför med sprej eller tuggummi. Med en sådan kombination har du kvar nikotinet utan att reellt ha det.

En e-cigg kan du använda överallt. Med en e-cigg är det bara att ånga på var man än är.

Om du har sug

Det existerar åtskilliga rökavvänjningsläkemedel att välja från nu för tiden. Vilket läkemedel du bör ta beror på din belägenhet. Fråga din läkare om råd. I tuffa perioder kan det vara suveränt att ha en coach.

Testa hypnos om ni vill lägga av med att tobaksröka e bloss

Numera är det de facto vanligt att tillämpa hypnos mot tobaksrökning. Med hypnos går man till botten med ditt begär. Flera väljer hypnosterapi mot sitt rökbegär.

Använd dock blott professionella hypnotisörer. Se upp för dom oseriösa aktörerna.

För den som önskar få sluta röka råd är webben en förträfflig plattform

Flera sluta röka råd är totalt kostnadsfria. Man kan fråga andra om hur de gjorde med sin rökavvänjning. Det går utmärkt att fråga andra om deras erfarenheter av el-cigg oxå.